fbpx

Båtdekaler – så beställer du

Sugen på nya båtdekaler? Då har du kommit rätt. Gör såhär: börja med att hitta en logotyp som du gillar i vårt urval. Skriv in ditt båtnamn och se hur det ser ut på din skärm. Du kan experimentera med olika logotyper, byta färg på dem och testa dig fram. När du hittat logotyp som du är nöjd med kan du beställa den som båtdekal direkt, men du kan också testa att applicera den på olika saker som t-shirts, muggar, hattar och annat och se hur det kommer att se ut. Sedan är det bara att beställa – lätt som en plätt! 

Vi ser till att din båtdekal blir perfekt Om avståndet mellan bokstäverna på din båtdekal inte ser perfekt ut på skärmen ska du inte oroa dig – en designer tar alltid en sista koll och ser till att allt ser bra ut innan dina båtdekaler, t-shirts, muggar eller annan vara med ditt båtnamn på går till produktion.

När får jag mina båtdekaler? Beställer du dina båtdekaler i någon av de 6 färger vi har inne (se logo-sidorna) så brukar vi skicka dom inom 1-3 dagar. Andra varor i sortimentet produceras utomlands och kan ha närmare en månads leveranstid. 

 

Skapa logotyp
Så här designar du din egen logo och beställer en Skärgårdsmössa.
error: